Audi a6

De begagnade Audi bilar är bland de mest önskade begagnade bilar som konsumenterna normalt vill köpa. Därför, med tanke på Audi A6 som en begagnad bil, är det inte en överraskande slutsats att dra att tyskarna är lysande vid utformningen och byggandet av stora fordon. Faktum är att nästan varje år när du stöter på en BMW, Audi eller Mercedes-Benz, kommer bilmagasiner alltid med någon utmärkelse för utformningen av inredningen eller utsidan av bilen och dess stil.

Audi A6 begagnade bilar:

Audi begagnade bilar som A6 är en ganska vacker bil med många versioner att välja mellan. Sortimentet av Audi A6 – från 1998 till 2002 basmodeller består av en 3,0-liters motor. Audi-modellerna som var ännu dyrare var fyrhjulsdrift som hade två alternativ att välja mellan, antingen en 4,2-liters, V8-motor eller en V6 twin turbo. I själva verket, år 2003, valde Audi att inkludera några av dess ”S” högpresterande modeller och egenskaper till olika modeller av Audi A6. Medan du bestämmer dig för att köpa en Audi A6, är Audi  ”S” högpresterande plattform något du inte vill ignorera. Vad är mer lovande är det faktum att all denna kraft och alla dessa olika funktioner kommer direkt ur Audi racing teamet, som deltar i Lemans serien.

Bränslestatistiken för Audi A6 varierar avsevärt. Audi A6 baspaket samt V6, twin-turbo, består av en 13-liters, per 100km, i syfte att köra inom staden och en 8,5-liters, per 100km, i syfte att motorväg körning. Om man har för avsikt att köpa en begagnad Audi med V8, har den en 13,8-liter, per 100km, För körning i staden och 8,8-liter, per 100km, för körning på motorvägen. Men modellen av Audi som är överlägset mest kostsamma är Audi S6 som består av en jättestor 16-liter, per 100km, för körning i staden och 10,3 liter, per 100km, för motorväg.

Följande är de bra och de dåliga funktionerna, och är bra att ha i åtanke samtidigt som man överväger att köpa en Audi A6 som ett använt fordon:

  1. Motorn har olika elektriska komponenter som kan visa vissa problem.
  2. Ägare älskar oftast att köpa Audi A6 som en begagnad bil som märkt på olika internetforum.
  3. Flera olika försäkringsbolag har även gått ut och presenterat en genomsnittlig poäng avseende frontalkraschtester gjorda med Audi A6.

Slutsats:

Även om majoriteten av Audi A6 ägare älskar sina bilar, är det dock fortfarande inte det mest pålitliga fordonet att äga. Det är ganska viktigt att hitta en tidigare ägd Audi som väl tagits hand om av ägaren.